You have completed 0% of this survey
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Teszt a munkaerő-problémákról

A kérdőívben található kérdések őszinte megválaszolásával feltérképezhető, hogy az ön cégében a munkaerővel kapcsolatban hol a legérdemesebb fejlesztést végezni.

A kérdőív kitöltésének becsült ideje: 15 perc.

Hogy vélekednek azok a vezetők, akikkel már dolgoztunk?

Barta Attila, cégvezető (Florin Zrt.) Sokkal kevesebb a meghibásodás az üzemben, sokkal kevesebb a probléma, kevesebb a fennakadás. Az újonnan felvett kollegák gyorsabban be tudnak kapcsolódni a termelési folyamotokba.

Kecskeméti Anna, ügyvezető asszisztens (Florin Zrt.) Elsősorban azt emelném ki, hogy a termelési statisztikáink feljebb mentek.

Szabó István, személyzeti vezető (Color-Pack Zrt.) Szervezettebben zajlik a munkavégzés. Jelentősen mérséklődött a zűrzavar. Kevesebb súrlódás van a posztokon lévők között. A kiszállításnál a határidős csúszások drasztikusan lecsökkentek. Többnyire tudjuk tartani a kitűzött határidőket.


Töltse ki ön is ezt a kérdőívet, és derítsük ki közösen, hogy önöknél mit lehet tenni!

31 kérdés található ebben a kérdőívben.